Офис: +38 (067) 524-91-80 | Салон: +38 (067) 231-95-53

UA
RU

16-04-2024

Курс USD EUR
UAH 39.30 42.80

Цікаво:У 1948 році у північно-західній Баварії у місті Рехау було створено фірму REHAU. На першому виробництві було задіяно 3 особи та 1 екструдер.

11-02-2024Шановні клієнти, Повідомляємо, що колекції DN500 Elegance та DN700 Energy не будуть продовжені у 2024 році та доступні до вичерпання запасі...докладніше >>

04-12-2023ГРАФІК РОБОТИ на час Новорічних свят! 23-25 грудня - вихідні дні! 26-29 грудня - інвентаризація. З 9 січня(вівторок )2024 року - починаємо р...докладніше >>

23-10-2023Наше підприємство учасник державної програми "єВідновлення"....докладніше >>

Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 85.5 Euro 3659,4 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 113.34 Euro 4850,95 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 65.44 Euro 2800,83 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 154.36 Euro 6606,61 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 37.4 Euro 1600,72 Грн
cbtopbg Каталог > Горизонтальні жалюзі > Жалюзі Venus Std Design 25/16 мм

Жалюзі Venus Std Design 25/16 мм


Горизонтальні жалюзі Venus Standard Design від ПВКП «ПРОК» поєднують у собі класичний, звичний для всіх спосіб керування та функціональність спеціального карнизу Venus. Верхній карниз призначений для оптимального використання простору між склом та стулкою без порушення герметичності віконного профілю.

Основні параметри
Минимальная ширина 260 мм
Максимальная ширина 1500 мм
Максимальная высота 3000 мм
Максимальная площадь 4,5 кв.м
Особливості:
  • ширина ламелей 16 або 25 мм;
  • при монтажі не порушується герметичність віконного профілю;
  • тип карнизу - Venus;
  • нижня фіксація проводиться тільки за допомогою волосіні;
  • управління (лівостороннє/правостороннє) здійснюється за допомогою шнура та тростини;
  • непомітна система кріплення;
  • можливість застосування технології Light Off (зміщена пробивка) при використанні стрічки 25 мм для забезпечення максимального захисту від сонця;
  • надійні та міцні;
  • застосування для вікон, виготовлених з ПВХ, алюмінію та дерева.

«ПРОК» виготовляє горизонтальні жалюзі Venus Standard Design з алюмінієвої стрічки шириною 25 мм та 16 мм.

У горизонтальних жалюзі Venus Standard Design використовується стандартизований карниз типу Venus. Крайні частини карниза мають плоску форму, а завдяки оригінальній системі кріплення жалюзі монтуються впритул до склопакета, утворюючи з вікном єдине ціле. Естетичний вигляд досягається ще за рахунок того, що елементи кріплення до вікна залишаються непомітними. Таким чином, вони ідеально вписуються у вікно та заощаджують простір.

Управління Venus Standard Design відбувається звичним для всіх способом, за допомогою шнура та тростини. Шнур використовується для підняття та опускання жалюзі, а також для фіксації жалюзі у піднесеному положенні. Така фіксація здійснюється шляхом відхилення шнура приблизно на 20 градусів убік. Завдяки своїй конструкції горизонтальні жалюзі Venus Standard Design можуть бути повністю складені до карнизу. За допомогою тростини відбувається поворот ламелів навколо осі. При повороті тростина повинна бути перпендикулярна до площини механізму.

Фіксація цих видів жалюзі проводиться за допомогою волосіні. Лісочка не дозволяє виробу провисати при встановленні в положення провітрювання, відкривання та закривання вікна.

Безумовно, головною особливістю горизонтальних жалюзі Venus Standard Design є те, що при їх установці не порушується герметичність віконного профілю. Вироби кріпляться до штапиків віконної конструкції. Ця особливість унеможливлює небажане попадання вологи в середину профілю. До того ж, при виникненні бажання демонтувати систему, на стулці вікна не залишаться отвори від кріплень.

Жалюзі Venus Standard Design можна встановлювати не тільки на вікна ПВХ, а й дерев'яні та алюмінієві – головне, щоб вікна відповідали певним стандартам.

Велика гамма кольорів дозволяє задовольнити будь-який смак. Ламелі можуть бути однотонні, двокольорові, під дерево, перфоровані (для тих, хто віддає перевагу розсіяному м'якому кольору в приміщенні).

Ламелі шириною 16 мм відрізняються від 25 мм меншою шириною смуг та більшою їх товщиною. Товщина збільшується для того, щоб зберегти жорсткість конструкції за меншої ширини. Саме через такий технічний момент ціна на горизонтальні жалюзі 16 мм трохи вища, ніж на 25 мм. В іншому, алюмінієві горизонтальні жалюзі 16 мм відрізняються від 25 мм лише візуально.

Жалюзі Venus Standard Design від ПВКП «ПРОК» - вибір тих, хто цінує практичність сучасних рішень для вікон, і при цьому не бажає відмовлятися від звичних для себе зручностей. Жалюзі чудово виглядатимуть як у сучасному офісі, так і в житлових приміщеннях – міських квартирах, заміських будинках, котеджах.


Компанія Прок. Жалюзі. Захисні ролети.