Офис: +38 (067) 524-91-80 | Салон: +38 (067) 231-95-53

UA
RU

16-04-2024

Курс USD EUR
UAH 39.30 42.80

Цікаво:1954 року при першій операції на серці, проведеній у Німеччині, використовувалися трубочки REHAU.

11-02-2024Шановні клієнти, Повідомляємо, що колекції DN500 Elegance та DN700 Energy не будуть продовжені у 2024 році та доступні до вичерпання запасі...докладніше >>

04-12-2023ГРАФІК РОБОТИ на час Новорічних свят! 23-25 грудня - вихідні дні! 26-29 грудня - інвентаризація. З 9 січня(вівторок )2024 року - починаємо р...докладніше >>

23-10-2023Наше підприємство учасник державної програми "єВідновлення"....докладніше >>

Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 85.5 Euro 3659,4 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 113.34 Euro 4850,95 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 65.44 Euro 2800,83 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 154.36 Euro 6606,61 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 37.4 Euro 1600,72 Грн
cbtopbg Каталог > Вікна > Вікна із профілю REHAU

Вікна із профілю REHAU


ДП "ВIКНА-ПРОК" є авторизованим партнером німецької компанії REHAU. Завдяки своїй гладкій поверхні та елегантним скосам вікна з профілів REHAU стануть прикрасою будь-якого будинку. Два контури ущільнення захистять Ваш будинок від протягів, пилу та вологи і тим самим створять у приміщенні оптимальний мікроклімат. Система ущільнень по притворах у профілях REHAU задовольняє найвищі вимоги щодо енергозбереження.

Основні параметри
Системна глибина 60/70 мм
Коефіцієнт теплопередачі до k = 1,2 Вт/м2К (R=0,79м20С/Вт)
Захист від злому до класу 3 захисту
Звукоізоляція до класу 5 захисту
Повітряно- та водонепроникність до групи навантажень «С»
Особливості:
  • вікна REHAU мають гладку поверхню, що легко очищається;
  • скошений фальц у рами та стулки для забезпечення водовідведення;
  • ширина камери армування уможливлює застосування армування з високими статичними характеристиками;
  • рішення для виконання кутових з'єднань без ризику утворення конденсату;
  • система профілів екологічна, підлягає вторинній переробці;
  • можливість використання посилених частин приладів замикання;
  • дуже низька теплопровідність, відмінні властивості енергозбереження;
  • надійність та довговічність.

Ідеальне рішення для теплоізоляції приміщень на найвищому рівні металопластикові вікна Rehau – Київ ДП «ВIКНА-ПРОК». Вікна REHAU забезпечують відчуття затишку та повного комфорту в будь-яких умовах. Завдяки глибині коробки, а також двом прокладкам, вони не пропускають холод, протяги, пил та вологу. Повітряні камери також діють як ізолюючий бар'єр між низькою температурою зовні та високою температурою у приміщенні. Результатом є висока величина опору теплопередачі.

Залежно від технічних умов Ви зможете підібрати профіль саме для Вашого приміщення. Це можуть бути як вікна REHAU Euro 60 (економічний та надійний варіант), так і вікна REHAU Brilliant Design (профіль преміум класу).

Металопластикові вікна Rehau Euro 60


У системі Euro 60 для забезпечення теплозахисту використовуються передкамери, розташовані зовні та зсередини. Вони забезпечують оптимальну теплоізоляцію, а зовнішня камера забезпечує ще й відведення вологи. Необхідну для житлових приміщень тепло- та звукоізоляцію забезпечує також і 3-х камерна будова профілю REHAU Euro 60.

Пластикові вікна Rehau Brilliant Design


У профілі Brilliant Design Завдяки висоті наплаву коробки 20 мм із зовнішнього боку металопластикового вікна досягається ширина прилягання ущільнення 7 мм. У поєднанні із внутрішнім приляганням шириною 8 мм забезпечується непроникність швів до групи навантаження С.

Металопластикові вікна Rehau - Київ Компанія «ВIКНА-ПРОК». Два контури двопелюсткового ущільнення затримують пил, вологу, протяги, що дозволяє створити в приміщенні комфортний клімат.

Пластикові вікна REHAU додають оригінальності Вашому будинку. Вони добре вписуються в будь-яку концепцію приміщень. Ви можете підібрати практично будь-які форми вікна для підкреслення елегантності будь-якого приміщення. Завдяки гладкій поверхні, 15-градусним скосам, заокругленням пластикові вікна Rehau мають елегантний зовнішній вигляд.

Профіль REHAU виготовляється за спеціальним рецептом. Сталеве армування з високою надійністю пов'язане кутами стулок спеціальними зварними з'єднувачами і утворює жорсткий замкнутий контур. Так досягається висока міцність та стабільність конструкції. Матеріал RAU-ПВХ, який був розроблений спеціально для виготовлення профілів для світлопрозорих конструкцій, дуже стійкий до атмосферних впливів і зручний в обслуговуванні. Завдяки гладкій поверхні, обробленій антистатиком, та скошеному фальцю, забруднення не накопичуються на поверхні профілю.

Крім вищезгаданого металопластикові вікна REHAU примножують властивості звукоізоляції та захисту від злому. У вікнах даного виду можливе застосування посилених приладів замикання, тому що паз приладів замикання допускає розміри деталей від 16 до 24 мм. Також вікна мають підвищену звукоізоляцію, оскільки в них можуть бути встановлені склопакети товщиною до 41 мм.

Окрім пластикових вікон Rehau не вимагають фарбування і легкі в повсякденному догляді. Завдяки гладкій поверхні, обробленій антистатиком, та скошеному фальцю, забруднення не накопичуються на поверхні профілю. За допомогою води, невеликої кількості миючого засобу та м'якої серветки віконна рама стає чистою за лічені хвилини.

Пластикові Вікна REHAU виробництва ДП «ВIКНА-ПРОК» Київ задовольняють найвищі вимоги. З цими вікнами Ви можете знизити втрати енергії через вікно на 75%. Профіль REHAU є оптимальним рішенням для виготовлення пластикових вікон. У вікон із профілів REHAU якість є стандартом, а економічна вигода запланована із самого початку.


Компанія Прок. Жалюзі. Захисні ролети.