Офис: +38 (067) 524-91-80 | Салон: +38 (067) 231-95-53

UA
RU

20-03-2024

Курс USD EUR
UAH 39.0 43.00

Цікаво:1954 року при першій операції на серці, проведеній у Німеччині, використовувалися трубочки REHAU.

11-02-2024Шановні клієнти, Повідомляємо, що колекції DN500 Elegance та DN700 Energy не будуть продовжені у 2024 році та доступні до вичерпання запасі...докладніше >>

04-12-2023ГРАФІК РОБОТИ на час Новорічних свят! 23-25 грудня - вихідні дні! 26-29 грудня - інвентаризація. З 9 січня(вівторок )2024 року - починаємо р...докладніше >>

23-10-2023Наше підприємство учасник державної програми "єВідновлення"....докладніше >>

Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 85.5 Euro 3676,5 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 113.34 Euro 4873,62 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 65.44 Euro 2813,92 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 154.36 Euro 6637,48 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 37.4 Euro 1608,2 Грн
cbtopbg Каталог > Вертикальні жалюзі > Вертикальні жалюзі STRING

Вертикальні жалюзі STRING


Жалюзі STRING - особливий різновид тканинних вертикальних жалюзі. Ламелі в них виконані у вигляді бахроми – що створює неповторний світловий ефект. Жалюзі STRING від компанії «ПРОК» - це оригінально, модно, стильно та вишукано. Вони зберігають властиву всім сонцезахисним системам простоту та зручність управління, здатність плавно регулювати світловий потік за рахунок повороту ламелів.

Основні параметри
Максимальна ширина 6 м
Максимальна висота 3 м
Максимальна площа 18 кв. м
Особливості:
  • екстравагантний зовнішній вигляд для підкреслення неповторності та унікальності дизайну приміщення;
  • широкий діапазон регулювань ламелей дає можливість плавно регулювати надходження світла до приміщення;
  • управління здійснюється за допомогою ланцюжкового механізму та шнура;
  • відсутність вантажу та ланцюжка в нижній частині ламелів;
  • широка кольорова гама та можливість поєднання різних кольорів;
  • при виготовленні використовуються ламелі шириною 89 мм;
  • розташування елементів управління можливе як з правого, так і з лівого боку виробу; можливі різні варіанти відкривання виробу (до керування, від керування, від центру до центру);
  • кріплення виробів може здійснюватися до стіни, стелі або у віконний отвір.

Вертикальні жалюзі STRING від "ПРОК" є справжньою знахідкою для дизайнерів. Вони чудово допомагають підкреслити індивідуальність їх власника, виділити інтер'єр із загальної маси та наповнити приміщення яскравими фарбами.

STRING відрізняються від традиційних вертикальних тканинних жалюзі відсутністю нижнього грузика та ланцюжка, а так само тим, що ламель представлена ​​у вигляді тонкої бахроми. Така особливість розширює спектр застосування та дозволяє встановлювати вертикальні жалюзі STRING на дверні отвори та портали. Стандартна довжина ламелі – 3 м, що дозволяє використовувати такі жалюзі на більшості отворів. Особливо чудово такі жалюзі виглядають на панорамних вікнах при виході на балкон або терасу.

За бажанням Ви можете придбати як готовий виріб, так і окремі ламелі та помістити їх на вже змонтований карниз. Жалюзі STRING надзвичайно прості у складанні. Вони поставляються у вигляді ламелей із уже встановленим ламелетримачем. Все, що потрібно – це акуратно підрізати ламель знизу до потрібної довжини звичайними гострими ножицями та повісити ламелетримач на стандартний вертикальний карниз.

Різноманітність кольорової гами тканин STRING та їх неповторний вигляд дозволить гармонійно вписати ці жалюзі в існуюче стильове рішення найвишуканішого та сміливішого інтер'єру. Кольорові ламелі можна розташовувати у будь-якому порядку.

Також існує думка, що жалюзі STRING мають ще й фантастичний заспокійливий ефект. При подуві вітру ламелі починають розвиватися за рахунок повітряного потоку, тим самим приковуючи до себе увагу та забезпечуючи людині стан повного спокою. Надзвичайна легкість і «легкість» цього виду виробу не викликають сумнівів.

Ведучі дизайнери всього світу активно використовують вертикальні жалюзі STRING для оформлення інтер'єрів молодіжних клубів, вітрин гламурних магазинів, залів дорогих ресторанів, квартир, приватних будинків. Завдяки компанії «ПРОК» тепер і Ви можете оцінити переваги їх використання та неординарність їхнього зовнішнього вигляду.


Компанія Прок. Жалюзі. Захисні ролети.