Офис: +38 (067) 524-91-80 | Салон: +38 (067) 231-95-53

UA
RU

20-03-2024

Курс USD EUR
UAH 39.0 43.00

Цікаво:1954 року при першій операції на серці, проведеній у Німеччині, використовувалися трубочки REHAU.

11-02-2024Шановні клієнти, Повідомляємо, що колекції DN500 Elegance та DN700 Energy не будуть продовжені у 2024 році та доступні до вичерпання запасі...докладніше >>

04-12-2023ГРАФІК РОБОТИ на час Новорічних свят! 23-25 грудня - вихідні дні! 26-29 грудня - інвентаризація. З 9 січня(вівторок )2024 року - починаємо р...докладніше >>

23-10-2023Наше підприємство учасник державної програми "єВідновлення"....докладніше >>

Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 85.5 Euro 3676,5 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 113.34 Euro 4873,62 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 65.44 Euro 2813,92 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 154.36 Euro 6637,48 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 37.4 Euro 1608,2 Грн
cbtopbg Каталог > Вікна > Фурнітура Siegenia

Фурнітура Siegenia


Безперечною перевагою вікон та розсувних дверей є фурнітура, яка використовується у їх виготовленні. Компанія «ВIКНА-ПРОК» під час виробництва вікон використовує лише високотехнологічну, якісну фурнітуру німецького виробництва SIEGENIA-AUBI.

Особливості:
  • надійність фурнітури «Siegenia-Aubi» на 20 % вища від усіх відомих вимог
  • всі елементи фурнітури, що сполучаються, є цільнолитими
  • всі петлі, що постачаються в комплекті, розраховані на вагу стулки 130-160 кг
  • у петлях виключено тертя металу по металу
  • щілинне провітрювання 6 мм
  • високий рівень захисту від злому (до 6 класу безпеки)
  • найвищий рівень антикорозійного захисту
  • має міжнародний сертифікат якості DINISO 16277 та є фурнітурою класу «А»
  • ідеальна німецька якість

Саме фурнітура дає життя вікну та розсувних дверей, змушуючи їх працювати і рухатися. Фурнітура - це складний механізм, що складається з петель, кронштейнів, тяг та інших елементів, що забезпечують відкриття та закривання вікна та дверей у різних режимах.

Основні конструктивні особливості фурнітури виробництва Siegenia-Aubi:
Верхні та нижні петлеві групи мають втулки з композиційних матеріалів, що значно знижують їх знос.

Петлеві втулки мають форму ексцентрика, що забезпечує автоматичний "дожим" стулки при закриванні.
Нижній відкидний запор має спеціальний компенсатор, завдяки якому пропадає ефект деренчання стулки в нижньому кутку при нахилі.
Запатентований пристрій підйому стулки (мікроліфт) – одна з провідних технічних переваг. За допомогою цього пристрою конструктори усунули проблему провисання стулки. Мікроліфт - це два металеві ролики в нижньому кутку стулки (протилежному верхній петлі), які приймають на себе все ударне навантаження при закриванні стулки і плавно, м'яко закочує стулку, забезпечуючи ще більший термін служби всього виробу.

Замикаючим елементом в системі є запатентований ролик, що обертається. Він полегшує хід фурнітури та підвищує її зносостійкість. Для забезпечення якісного притиску ролик має два регулювання: по висоті та з боків.
Фурнітура Siegenia має протизламні планки у відповідь.

Кутові передачі здійснюються через пакети, що складаються з чотирьох смуг нержавіючої сталі, що забезпечує м'якість ходу та довговічну роботу фурнітури.
Застосування грибоподібних цапф, виготовлених із спеціальної загартованої сталі, у нижній частині віконної стулки ефективно захищає житло від злому навіть у разі використання важкого інструменту. Витримують навантаження на розрив до 1,5 тонни!

Опція багатоступеневого мікропровітрювання дозволяє відкрити та зафіксувати стулку на відстані від 5 до 33 міліметрів від рами. При цьому відкинута стулка поворотом ручки на 45 градусів фіксується вгору (залежно від профілю) в одному з 4-6 обраних положень.
Елементи фурнітури покриті захистом від висвердлювання, також, Siegenia має у своєму складі ручку, що закривається на ключ, яка запобігає навмисному зсуву фурнітури. Сама ручка вікна також має захист від висвердлювання.

Однією з найцікавіших особливостей фурнітури «Зігеніа-Аубі» є її модульність. Як в автомобілі, фурнітура «Зігеніа-Аубі» має базову комплектацію (стандартна фурнітура) та можливість додаткових опцій. Вона дозволяє дооснастити вікно відповідно до індивідуальних побажань клієнта.

Стандартна фурнітура забезпечує відкривання-закривання, а додаткові опції входять модульні комплекти протизламних елементів різного класу захисту, блокатори помилкової дії, унікальні запатентовані мікроліфти, елементи блокування небажаного відкривання вікна дітьми, різні види мікропровітрювання, щілинного довільного самозахлопування на протягу та багато іншого. Крім того, фурнітура «Зігеніа-Аубі» дозволяє встановлювати міжкімнатні, теплі вхідні та балконні двері.

Завдяки перерахованим вище показникам компанія «Вікна Прок» при виробництві металопластикових конструкцій використовує саме високоякісну фурнітуру SIEGENIA з метою забезпечення споживача почуттям приємного комфорту та повної безпеки.


Компанія Прок. Жалюзі. Захисні ролети.